Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, говори след равенството 0:0 срещу Мура в мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Поздравявам Мура, много добре изигран двубой. Опитахме всичко, просто не успяхме да пратим топката в мрежата. Това е закономерен резултат. Очаквахме да победим, но съперникът ни бе подготвен много добре".

"Не можеш да победиш, ако не вкараш. Трябва да търсим позитивите - владеехме топката, имахме своите шансове, запазихме вратата си суха. Мисля, че ще се справим в реванша. Знаехме, че Мура ще се защитава дълбоко. Те контраатакуваха много добре. През последните няколко дни работихме върху баланса на състава".

"Ключът е, че не успяхме да разгърнем добре атаките си. Опитахме всичко, но ще гледаме да извлечем позитивите от мача и се готвим за втората среща".

"Ние имахме добри положения. В някои моменти допуснахме положения пред нашата врата, но пък и ние имахме възможности да вкараме".

"Знам, че Мура ще разчита на същата игра в Разград. Те ще дойдат и ще подготвят план, като за гостуване в Европа. Трябва да сме готови за контраатаката им. Очаквам същия мач, но знам, че ние ще сме по-агресивни и по-остри", обясни Дамбраускас.

Мура и Лудогорец не се победиха - 0:0

Мура и Лудогорец оставиха развръзката за реванша

Без голове в Словения, по една греда и за двата отбора