Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разкри, че очаква още нови попълнения в състава. Специалистът говори преди началото на лятната подготовка на разградчани.

"Бързо мина тази почивка. Много скоро се видяхме, когато говорихме, след като спечелихме титлата. Новата цел е да запазим титлата. Както каза спортният директор, имаме повече от 20 играчи, от които сме много доволни. Целта е да подобряваме атмосферата. Ще дадем шанс на много млади играчи.

Козмин Моци стана шеф в Лудогорец

Козмин Моци стана шеф в Лудогорец

Румънецът е новият технически директор на "орлите"

Доминик Янков трябва да бъде пример за всички млади играчи. Селекцията е процес, който няма да спре. . Тази сутрин няколко човека тренираха, а други правеха медицински изследвания. Надяваме се да подобрим физическото състояние и модела на игра. Искаме да се представим на ниво на терена и извън него.

Гонсалвеш: Направих проучване и се запознах с града

Гонсалвеш: Направих проучване и се запознах с града

"Искам да съм част от един шампионски отбор"

Имаме опции и гледаме играчи. Защо да сменяме нещо, което работи по добър начин? Кирил Десподов е млад футболист, който не е завършен продукт и има потенциал да се развива все повече и повече. Той показа лидерски качества. Неслучайно той изведе България с капитанската лента", каза Дамбраускас.