Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас бе много доволен от победата с 5:0 над Локомотив (София).

"Доволен съм от мотивацията и начина, по който стартирахме днешния двубой. Искахме да вземем бързо, това което ни трябва. Футболистите показаха атакуващ футбол и в края на деня се поздравихме със заслужена победа. Ако футболисти на такова ниво няма необходимата мотивация, би било опасно за целия отбор. Всеки един треньор иска да има проблеми от това да има колебания кого да пусне сред добри играчи.

Сега трябва да разгледаме нещата за мача с Малмьо. Най-важното бе освен да спечелим и да играем добър футбол. Сега е време да се фокусираме в мача с шведите. Не се фокусираме върху миналото, а се целим в бъдещето. Двубоите идват един след друг, така че винаги най-важен е следващият. За мен е важно да видя отношението на играчите в мачовете.

Освен победата днес най-добрата новина за Лудогорец е завръщането на Ихиньо Марин, който бе с тежка контузия. Тепърва предстои най-доброто от него. Мисля, че е възможно да наваксаме аванса на Малмьо, но всеки един футболист трябва да изиграе един от най-добрите мачове в своята кариера. Ние имаме потенциал, но все още сме далеч от максимума на нашите възможности", допълни литовецът.

Лудогорец - Локомотив (София) 5:0, в мач от efbet Лига

Лудогорец не усети съпротива от Локо (Сф) и продължава без грешка в efbet Лига

"Орлите" разбиха новака в първенството с 5:0