Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след разгромната победа с 4:0 над ЦСКА за Суперкупата на България.

"Резултатът си е резултат. Може би твърде голям за този тип мачове, но понякога това се случва. Понякога топката не влиза, но понякога вкарваш всичко. Искам да благодаря на всички. Не можем да кажем, че този трофей е най-значимият в нашата история. Изправихме се срещу добър отбор с добър треньор. Мисля, че ключовият момент беше подготовката ни за този мач. Бяхме силни физически. Помогна ни това, че изиграхме два официални мача. Пресата, компактността, когато сме без топка. Това не може да се постигне само на лагер или в контроли".

"Много съм доволен с победата. Проблемът на Лудогорец е, че не може да задържа това ниво в 10-15 мача. Точно тези мачове помагат за вдъхновението на даден отбор. Срещу Шахтьор Солигорск не създадохме толкова много ситуации. Мисля, че ЦСКА ще забрави това поражение след няколко дни. Ние ще забравим успеха след няколко часа, защото трябва да се се концентрираме за мача с Мура. Победихме, но няма място за кой знае какви празненства".

"Ще играем срещу много добре организиран отбор. Мура знае как да се защитава и да изцежда съперниците си. Знаят как да се възползват от един единствен шанс", каза Дамбраускас.

Лудогорец победи ЦСКА с 4:0 за Суперкупата на България

Лудогорец с рекордна Суперкупа след бой по трагичен ЦСКА

Тежка загуба за "червените"