Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че мачът за Суперкупата срещу Левски и това е напълно достатъчно като мотивация за разградчани.

"Мачовете с Левски винаги са дербита, винаги са с особен заряд, много интензивни, с много енергия. Очаквам различен Левски в сравнение с последния мач, който играхме за първенството. Те смениха някои играчи, но основно запазиха стила си на игра. Ще се опитат да играят техния си мач. Направили сме детайлен анализ.

Казах, че е привилегия да играем на всеки на три дни. С всеки съперник се отнасяме с голяма сериозност и уважение. Искаме да сме успешни във всички надпревари. Очаквам да играем с висока енергия, защото това все пак е дерби. Тези мачове показват най-доброто от футболистите. Очаквам да има много публика и това е начинът, по който ние искаме да играем и да играем на най-високо ниво. С ротациите поддържаме енергията на всички играчи. И всички са на линия с изключение на Доминик Янков и Клод Гонсалвеш.

Очакваме, че те ще играят с трима в защита. Купата е специален турнир. Преди ви казах причините да се стигне до тези резултати в двата мача за Купата на България, но това вече е минало. Искаме да правим прогрес с всеки мач и се надявам да имаме успех за в бъдеще. Суперкупата е само един мач. И е по време на сезона, но е много сериозен мач. Не става въпрос само за концентрация или как ще прием този мач, а това е дерби и е абсолютно достатъчно", каза Шимунджа.

Георги Кабаков ще ръководи срещата за Суперкупата

Георги Кабаков ще ръководи срещата за Суперкупата

Левски и Лудогорец ще спорят за трофея на 1 септември от 20:00 часа