Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели мнението си за промяната на стадиона за гостуването на Левски. Срещата на 14 април ще се състои на Националния стадион "Васил Левски", а не на "Георги Аспарухов".

Двубоят между Левски и Лудогорец е в неделя от 19:00 часа. Ето какво каза Петричев пред "Дарик":

Ремонт на тревното покритие прогони Левски и Лудогорец от "Герена"

Ремонт на тревното покритие прогони Левски и Лудогорец от "Герена"

Неочакван проблем за "сините"

"Честно казано ме изненада. Вчера Павел Колев ми е се обади и ме пита дали имаме против да играем на Националния стадион "Васил Левски", при което аз му казах, че не виждам причина да откажем молба на колегите и приехме. Но като цяло бях изненадан. Да, попитах колегиално защо. Той мои каза, че са имали мотиви, не ми назова конкретни причини. Очевидно колегите от Левски имат основателна причина, ние колегиално се съгласихме. Въпрос в сферата на догадките не мога да кажа плюс или минус е. Предният път на "Герена" при пълен стадион бихме, играли сме на Националния стадион мачове от всякакъв характер - от нашия шампионат и евротурнирите. Не е непозната обстановката. Няма нещо кой знае какво различно. Въпросът е как ние ще играем. Това е на първо място всичко останало са допълнителни фактори, според мен не е проблем.

Жерсон Кабрал: Не беше това начинът, по който трябваше да приключа с Левски

Кабрал: Не беше това начинът, по който трябваше да приключа с Левски

"Напускам с високо вдигната глава", написа той в Instagram

Има едно клише, че мач с мач не си прилича. Първенството и плейофът тече оспорвано. Всеки тим в шестицата може да бие всеки. Не мисля, че ще си приличат мачовете. Трябва да подходим отговорно, ако искаме да продължим към титлата. Оттук насетне всеки мач за нас е с особена важност, направихме доста грешки вече трябва да сме много концентрирани, ако искаме титлата. Най-големият враг на Лудогорец е самият Лудогорец. Изчерпа се лимитът на грешките вече нямаме право на такива. Трябва да сме максимално концентрирани, апетитът на конкурентите ни е изострен, трябва да сме пределно концентрирани.

Ивайло Стоянов ще ръководи дербито между Левски и Лудогорец

Сватбата ще ръководи дербито между Левски и Лудогорец

Отговорен наряд за Ивайло Стоянов

Винаги може да направиш равен мач. Може и да загубиш. Аз смятам, че идването на Стойчо Стоев дава своите резултати в краткосрочен и дългосрочен план. Не искам да разглеждам всеки мач по отделно. Когато Лудогорец играе на сто процента показва истинския си облик. Всичко е въпрос на концентрация. Не бих казал мотивация. Тази дума често се използва, не я разбирам дотолкова. Какво значи да си мотивиран да си свършиш работата според мен като си професионалист всеки път трябва да си на сто процента, защото най-малкото обичаш играта и затова и ти плащат. По-скоро недостатъчна концентрация. Последният пример е с ЦСКА. Влязохме зле, след това се видя кой е по-добрият.

Тема, която се раздуха доста по медиите за договорите на Натанаел, Ренан и Лукас Саша. Не ни влияе, имаме си наша стратегия, водим си разговори, всичко е нормално, видяхте и подхода на Ренан в мачовете, в които пази, това показва, че отношенията са отлични. По-малко четем, повече действаме", каза Петричев.

Почти всичките голове на Лудогорец са вкарани от чужденци

Почти всичките голове на Лудогорец са вкарани от чужденци

При Витоша е точно обратното