Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че клубът ще получи необходимите билети за своите фенове за гостуването на Левски. Срещата е в петък от 21:00 часа на "Герена". 

"В спортно технически план предстои да видим как ще бъде отборът, тъй като това е една нова ситуация, която никой клуб в света не е преживявал. Предстои да преценим дали всичко това,което сме направили е било правилно. Надявам се че треньорският щаб е намерил правилната рецепта, да се представим по най-добрия начин. Всеки ден разговаряме с треньорите и футболистите. Започва лека по лека да виждаме оптимизъм", коментира Петричев пред "Нова телевизия". 

"Имаме вече контракт с колегите от Левски. Изчакахме търпеливо да направят тяхната планьорка днес. Всичко е уточнено. Увериха ни, че ще има възможност за билети, като нашите фенове ще могат да си купуват билети на касата на стадиона. Това, което ни предлагат колегите от Левски ни удовлетворява". 

Обявиха съдията на Левски - Лудогорец

Обявиха съдията на Левски - Лудогорец

Вижте всички наряди за 25-ия кръг

Има наредба, според която отборът гост има право на 10% от стадиона. Ще получим бройката, която е необходима.Времето за организация обаче е кратко, не можем да организираме пътуване. Предполагам, че утре по обяд ще имам по обобщена информация. Няма да има проблем с бройката на нашите фенове",продължи Ангел Петричев.

"Има глад са футбол, има желание за футбол, нормалното притеснение след такава пауза. Предстои да видим какво ще се получи с първия официален мач. Мога да уверя всички наши фенове, че играчите ни чакат подновяването на шампионата. За да играеш футбол на първо място трябва да обичаш футбола".

"Ние не сме спирали да гледаме в перспектива. Целите винаги са едни и същи при Лудогорец - шампиони и класиране в груповата фаза на евротурнирите. Тази пандемия ни позволи да си направим изводи и да коригираме някои неща, които през годините поради липса на време и преценка, сме затлачили. Появиха се нови инициативи, не само от Лудогорец, но и от другите клубове. Ние не сме спирали да правим благотворителни дейности. Нашите футболисти от доста години създадоха практика, част от средствата които получават ги заделят за благотворителни цели. През годините нашите футболисти са помагали за много инициативи, да не говорим за собствениците, там мащабите са други", каза още Петричев.

Павел Върба бленува за реванш срещу Левски

Павел Върба бленува за реванш срещу Левски

Треньорът на Лудогорец не се интересува от ситуацията в "синия" клуб