Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков говори пред медиите за утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Еспаньол.

Българският шампион гостува на опонента си в четвъртък, от 22:00 часа.

"Първият мач го загубихме, без да отстъпваме в игрово отношение на отбора на Еспаньол. Имаше детайли, които решиха изхода на мача. Анализирахме изминалия двубой и не правим трагедии от загубата. Подготвени сме да се противопоставим на Еспаньол и да вземем точка или три.

Бранител на Еспаньол: Нова победа над Лудогорец ще ни даде увереност

Бранител на Еспаньол: Нова победа над Лудогорец ще ни даде увереност

"Важно е да покажем морал"

Които и футболисти да излязат на терена от отбора на Еспаньол, стилът им на игра няма да бъде променен. Без значение е кой ще играе за тях. Успяхме да анализираме добре мача. Видяхме добрите и слабите страни, които притежава отборът. Надяваме се да го приложим в утрешния мач. Всички футболисти са тук и са здрави. Имаме идея как ще започнем мачът, но няма как да спомена с кои хора.

Еспаньол играят по много различен начин във вътрешното първенство и евротурнирите. В европейските турнири не показват колебливост и са доста убедителни във всички мачове. Утре ще видите дали Кешеру ще бъде в състава. Той е тук, възстановен е и се готви с всички за мача. Мачът утре е много различен от този, който играхме в България. Нашата крайна цел е излизане от групата", каза Желязков.

Пламен Илиев: Еспаньол няма да промени тактиката си срещу нас

Пламен Илиев: Еспаньол няма да промени тактиката си срещу нас

"Не ни интересува резултата от предишния мач"