Старши треньорът на Локомотив (София) - Станислав Генчев, остана недоволен от плахия старт на неговия тим, въпреки равенството 1:1 срещу Берое.

"Мисля, че резултатът е реален. През първото полувреме не успяхме да сме активни и да се възползваме от техни грешки. Направихме и глупост, след което те ни поведоха. Втори пореден мач ни вкараха от статично положение, въпреки че работим на тренировка. Явно трябва да продължим в тази посока. През втората част се видя, че имаме проблеми със създаването на положения. Успяхме да създадем две и се радвам, че второто влезе".

"Не е приятно, че 3 мача сме без победа, въпреки че в предишния мач мисля, че заслужавахме изразителна такава. Днес отново получихме гол от нищо. Това ни изнервя допълнително. Ако не бяхме допуснали през първото полувреме, щяхме да спечелим".

Берое - Локомотив (Сф) 1:1 в мач от efbet Лига

Берое и Локо (Сф) поделиха точките в Стара Загора

Двата отбора си обелязаха по един гол в двете полувремена

"Надявам се да ползваме Вутов другата седмица. Липсваха Славчев и Кацаров, което загуба за отбор като нас. Не сме говорили скоро с Анисе, видяхме, че е в България, но не мога да потвърдя дали е близо, или далеч сделката".

"Всяко домакинство е важно за нас, тъй като публиката ни подкрепя много и изглеждаме по друг начин в мачовете. Днес бяхме малко стъписани, докато в Надежда сме много по-агресивни и решителни", завърши той.