Капитанът на Локомотив (София) Кристиян Добрев е пред трансфер в полския Лех (Познан). Треньорът на "железничарите" Стефан Грозданов заяви пред радио "Гонг", че преговорите за трансфер на Добрев са пред финализиране.

"Вероятно Добрев ще играе до края на сезона в Лех като преотстъпен, след което евентуално и ще бъде закупен от полския клуб.

През последните години той е основна фигура в Локомотив и е дал твърде много на клуба, така че няма да му правим спънки, ако наистина иска да премине в полския отбор. Други футболисти няма да продаваме", заяви Грозданов.

Треньорът допълни, че за първата тренировка на тима на 8 януари няма да има нови имена.

"Поне за началото на подготовката ни няма да имаме нови имена. След като доста време лекуваха контузии в строя се завръщат Иван Пасков, Марчо Дафчев и Иво Иванов. Сигурно е, че ще привлечем играчи, но ще изчакаме Арбитража на 12 януари. Ще вземем играчи както от българското първенство, така и от чужбина", каза още треньорът на Локомотив (София).

На 14 януари "червено-черните" заминават на лагер във Варна, където ще изиграят три контроли, като два от съперниците са втородивизионните Добруджа и Шумен.

Втората част от подготовката на тима ще се проведе в Гърция, като са предвидени проверки с Арис (Солун) и Лариса.

Третият етап е в Кипър, където отборът ще изиграе четири контролни срещи, като най-вероятно два от съперниците ще са Клуш и Теплице.