Босът на Локомотив (София) - Иван Василев внесе яснота относно всичко актуално, случващо се в столичния клуб. Ето какво каза той:

"Селсо Рапосо си има договор и се подготвя, но заради това, че се присъедини по-късно към останалите, понесе солидна глоба.

Станислав Генчев е много сериозен човек. Силно се надявам, че нещата ще вървят добре. Той тренира добре футболистите и държи на дисциплината, което е много важно. На този етап съм доволен от треньорския щаб. Резултатите в контролите въобще не ме интересуват. Целта през новия сезон е да сме колкото може по-напред в класирането. В никакъв случай не трябва да допускаме това, което се случи миналата година.

Чакаме още нови играчи, някои момчета се присъединиха по-късно към отбора. Лошото е, че времето за обиграване е малко. Обикновено една подготовка е 35-40 дни, но сега не е така. Доста основни играчи напуснаха, сега идват други, но не са готови все още.

На лагера в Трявна всички са останали доволни от условията. Подготовката там е минала нормално, но пък го нямаше целия състав. Чакаме още двама халфове. Единият е българин, другият е чужденец, но дълги години е играл у нас. От новите момчета съм доволен, стараят се. Няма да се разделяме повече с никой. На Семерджиев му изтече договора и не му предложихме нов, защото имаме много голяма конкуренция в средата. Доволен съм от него, той е добро момче, дано успее да си намери бързо нов отбор", коментира Василев пред "Мач Телеграф".

Станислав Генчев: Тепърва сглобяваме състава, нормално е да има грешки

Станислав Генчев: Тепърва сглобяваме състава, нормално е да има грешки

"Имаме нужда от синхронизиране в отбора"