Около Локомотив (София) казусите не са малко. Един от тях е осветлението на стадиона. На този етап в "Надежда" очакват последна оферта, а до момента най-добрата такава е на стойност 777 000 лв.

Днес вечерта клуба заминава за лагер в Сиде (Турция) и "Мач Телеграф" се свърза със собственика на "железничарите" Иван Василев.

"Момчетата заминават за Турция. Групата е от 24 футболисти. Добрата новина е, че Илия Димитров вече тренира на 100%, Сашо Александров и той. Дано всичко е наред и там, да могат да се подготвят както трябва, защото през пролетта ги чака много работа. Около осветлението няма нещо ново. Вчера идваха да замерват и очаквам една последна оферта. Дано тя да е по-добра от предишните. Искам Локомотив да има осветление и да си играе у дома. Всички искат това. Дано да се случи.

Взимаме Дамян Дамянов от Лудогорец. В общи линии очаквам к само документално да се оправят нещата. Договорът му е за 2 години и половина. И той, и Димитър Митков са много кадърни млади момчета, а Локомотив София е трамплин. Дай Боже да разкрият таланта си", каза Василев.

Даниел Генов изненадващо отказа на Локо (София)

Даниел Генов изненадващо отказа на Локо (София)

Избрал да остане в Берое