Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев заяви категорично, че треньорът Станислав Генчев няма да бъде уволнен въпреки серията от 7 мача без победа в първенството. Той каза, че е доволен от работата, която Генчев и щабът му са свършили до този момент.

"Ще се борим за победите във всеки мач до края на сезона. Няма да се оправдаваме с нищо. За нас всички мачове са тежки и се надявам момчетата да печелят и да радват феновете. Нямаме победа в 7 мача за първенството, но не мисля, че можем да говорим за психологически проблем. В срещата с Ботев не успяхме да победим, но показахме добра игра", коментира Василев пред "Мач Телеграф".

Иван Василев скочи на пловдивските клубове: Омръзна ми от глезенето на някои отбори

Иван Василев скочи на пловдивските клубове: Омръзна ми от глезенето на някои отбори

Босът на Локомотив (София) бе изключително ядосан заради случилото се онзиден в Коматево

В срещата с Локо (Пловдив) нямахме и късмет. Той беше по-скоро на тяхна страна. Имахме три чисти положения, които можехме да реализираме. Надявам се, че скоро ще дойдат и победите", каза още Василев.

"Абсурдно е да се мисли, че столът на Станислав Генчев се клати. Аз съм доволен от целия треньорски екип. Това, че сме попаднали в такава серия без победа, не значи нищо. Това не бива да ни притеснява. Много работа вършат и футболистите, и треньорите. Сигурен съм, че ще дойдат и победите. Мачът с ФК ЦСКА 1948 ще бъде тежък, но може да успеем да се поздравим с трите точки. Те са добър отбор и имат стабилна селекция. Ние играем силно срещу силните", подчерта босът на "железничарите".