Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира равенството 2:2 с ФК ЦСКА 1948.

"От футболистите съм много доволен, но съм и много афектиран. Нещо не разбирам, това е пети-шести мач, в който сме ощетени от ВАР. През второто полувреме имаше игра с ръка при центрирането на Лолала, но така и не го гледаха това положение. В миналия кръг загубихме мача с Локомотив, защото топката излизаше и нямаше умисъл при играта с ръка. Имаше 3-4 абсурдни решения. Този ВАР трябваше да внася справедливост в играта, но тук нещо намирисва. 

Николай Киров: Това е реалният резултат

Николай Киров: Това е реалният резултат

"Поддадохме се на емоцията"

Ние не се нахвърляме на съдията, не се нахвърляме на никой, но никой не гледа това положение. Последното положение на Октавио, ако се разглежда по правилника, може би беше дузпа. Направихме доста добра работа в защита и можехме да отнемаме топката в средата на терена и да тръгваме на контраатаки.

При по-прецизна игра в последния пас можеше да постигнем по-добър резултат. От играта в защита съм доволен, защото ни помогна да правим повече атаки. Благодаря на Александър Александров ,че не се поколеба да играе като централен нападател. Той е добър футболист и се справи", заяви Колев.