Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров анализира равенството 2:2 с Локомотив (София).

"Получи се двуостър двубой. И аз мисля, че равенството е реалният резултат, но има доста неща върху, които трябва да се замислим. Не може да допускаме една грешка два пъти. Две тактически сериозни пропуска. За наша радост не се стигна до гол в последните секунди в нашата врата.

Какво е решението? Да мислим малко по-трезво и да не се поддаваме на емоцията. Днес се подддадохме и се оголихме в защита, което не е добре. И трите вътрешни халфа се включваха в атака и оставяха доста голямо пространство. Всяка една точка е ценна от тук до края до есенната част на шампионата.

Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 направиха 2:2 в efbet Лига

Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 си спретнаха зрелищно реми, реферът Ивайло Стоянов бе сменен

Съдията се контузи

Нормално е, когато губиш на полувремето да предприемеш такава стъпка. Пиргов имаше проблеми с рамото затова предпочетохме да сменим схемата на игра. За наша радост го намерихме, но има доста неща върху, които трябва да мислим.

Дано проблемите на Крум Стоянов и Димитър Пиргов не са големи, защото в следващия двубой ще имаме и наказан състезател. Участието на всеки е много важна, тъй като сме семпла група. Трябва да търсим повече ситуации пред противниковата половина. Като цяло трябва да подобрим играта с топка", каза Киров след двубоя на Националния стадион.