Наставникът на Локомотив (София) - Данило Дончич изрази задоволство след победата с 1:0 над Берое, което сложи точка на негативната серия на "червено-черните" без победа от месец август .

"Първо искам да поздравя и двата отбора, специално нашите момчета, които се раздадоха, въпреки тежката обстановка, която създадохме сами. С недостатъчно точки и позиция в класирането, но успехът да се преборят с такъв натиск е голям. Берое изигра силен мач. Срещата беше тактическа, а не хубава за гледане, но и двата отбора се нуждаеха от точките. Ние не бяхме в ситуация да гледаме играта, а гледаме умно да печелим точките. Направихме го днес. Имахме някакви ситуации, но първият гол почти реши мача и знаехме, че оттук нататък срещата е друга.

Всеки треньор играе в схема спрямо качествата на футболистите си. Когато аз дойдох, започнахме с трима отзад. Сега това вече не върви, тъй като имаме контузени. Трима основни в защита са аут и бяхме в ситуация да променяме. С трима нападатели е и по-офанзивно. Няма накъде вече тук да даваме точки в Надежда. Днес излязохме не с безумни натискания, а с умна игра да победим и така стана.

"Имаше обремененост, че нямахме победа тук от август. Феновете ни не са търпеливи и ни критикуват, което е нормално. От август е много време да не сме били, но се радвам, че тази ситуация замина.

Хосе Луис Ачиари: Много съм ядосан

Хосе Луис Ачиари: Много съм ядосан

Призна треньорът на Берое