Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич сподели мнението си след контролната среща с Балкан (Ботевград), "която червено-черните" зогубиха с със 1:2. Той заяви, че отборът през цялото време е контролирал мача, но е допуснал два гола от две атаки.

"Това са контролни мачове, които използваме повече да видим къде сме физически на този етап на подготовката. Всички момчета получиха възможност да играят. Играха всички по 45 минути. Жалко, че второто полувреме малко стана по-груба игра от противника и не стана мач. Повече битка. Доволен съм от нашите момчета, освен че от две атаки, два гола получихме. През цялото време контролирахме мача. Имахме топка в нашите крака, много положения, не успяхме да вкараме голове. Очакваме Септември, по-сериозен съперник, надявам се да не се повтори този резултат, но пак в тази контролна среща някои наши тактически упражнения да покажем и да се движим напред".

"Оставаме със същите футболисти за сега, които са картотекирани, така че ще видим дали ще привлечем още някой", завърши Дончич.

Локомотив (София) загуби първата си контрола

Локомотив (София) загуби първата си контрола

Ето подробности