Наставникът на Локомотив (София) - Ангел Колев, гостува в "Студио Дерби" на колегите от "Котаспорт". Той коментира ситуацията при "железничарите", които в момента не могат да стабилизират представянето си във Втора лига.

"Локомотив е институция в българския футбол. Не може лесно да се зачеркне този отбор. Завърнах се за каузата Локомотив, а не да правя кариера. Не крия, че от деца сме приятели с Иван Василев. Той е сам, няма помощ отникъде. Това се отразява на общия облик на отбора. Всяка година правим нов отбор. Няма как да стане така. Нямаме спонсори. Но Локомотив не е отбор за "Б" група, трябва да се завърне в "А" група. На Локомотив му трябва помощ. Локомотив не получил някакви пари, каквито се дадоха на много отбори. Това е жалко, не е нормално".

"Има основание за недоволството срещу съдиите. Има тенденция в "Б" група. Може би, защото мачовете не се дават по телевизията, позволява на съдиите да не са коректни. Виждал съм съдийски грешки, които откровено са тенденциозни. Колкото по-бързо се отстрани тази язва, толкова по-добре".

"Ние няма да се отказваме. Ще се борим докрай. Дай Боже, да се появи помощ за Иван Василев. Нашият президент спаси отбора, дава мило и драго за него. Ако не беше той, сега сигурно щеше да има катинари на стадиона".

От "Железни Бригади" осъдиха нападките срещу феновете на Локо (Сф), скочиха на журналистите

От "Железни Бригади" осъдиха нападките срещу феновете на Локо (Сф), скочиха на журналистите

Вижте какво написаха