Почетният президент на Локо Пловдив и футболна легенда на България Христо Бонев коментира пред колегите от Sportonline.bg успеха на „смърфовете" над Локо (София) с 2:1.

„Футболистите на Локо са герои! В отбора не играха шест човека, които редовно взимат участие в други срещи. А Ради Димитров и Мартин Сечков бяха картотекирани вчера и днес показаха какво е да носиш фланелката на Локо (Пд)",  възторжено заяви Христо Бонев.

„Приближени на Николай Гигов ни отписваха още на жребия. Аз обаче бях сигурен, че ние ще сме крайните победители. Локо (Пд) има шанс да спечели Купата на България. Не ни е страх от Лудогорец дори и да продължат след двубоите с Литекс. Миналата година им дадоха несъществуваща дузпа в Разград. В Пловдив за малко не ги елиминирахме. Но сега има шанс да се реваншираме", напомни той.

" След този успех над Локо(Сф) се надявам в неделя на „Лаута" да напълним стадиона и момчетата да играят с повишено настроение срещу Ботев и да търсят успеха на всяка цена",  допълни Христо Бонев.

„Локо(Пд) ще играе във втората шестица за първенството, но поне няма да бъде помощен отбор  на даден клуб от първите шест,  както някои други", сподели Христо Бонев.