Феновете не се интересуват кой е треньор, кой е президент или кой е собственик - за тях най-важно е отборът им да играе добре и да върви нагоре, признава старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш за "Подкаст Марица".

Локомотив (Пловдив) пусна билетите за мача с Хебър

Локомотив (Пловдив) пусна билетите за мача с Хебър

Двубоят е в неделя

"Усетих магията, която има на "Лаута", веднага след дербито с Ботев. Разбирам много добре запалянковците на Локомотив. Затова им казвам, че можем да задържим водещите позиции, на които е отборът в момента, ако съумеем в очакващите ни сложни ситуации за останем единни", категоричен е Томаш. Според него именно единството на отбора с верните му фенове e голямата сила на Локо Пд.

Треньорът признава, че за да се запази нивото на отбора, е имал нужда от едно-две попълнения, след като няколко основни футболисти напуснаха. "Знам обаче, че издръжката на един клуб е много сложно нещо. Ако нямаме достатъчно средства, по-важно е футболистите, на които разчитаме, да си получават заплатите навреме, вместо да търсим на всяка цена нови играчи", казва Александър Томаш в коментар за изходящите трансфери от Локомотив тази зима.