Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, коментира изразителната победа с 4:0 над Ботев Враца в последния двубой от третия кръг на първенството.

"Изиграхме добро първо полувреме, не съм доволен как влязохме в началото и как завършихме в края. Това е манталитет, но в крайна сметка тези футболисти заслужават тази победа, постараха се. Искам да похваля футболистите и естествено публиката, която е винаги зад нас.

Създаваме ситуации радващо е, че започваме да ги реализираме. Много важно за мен беше да не допуснем гол, но допуснахме и грешки.

Аз не деля футболистите си. Всички работят всеки ден и са отдадени, дават всичко от себе си. Тепърва започва шампионатът. На мен ми се иска да има постоянство. То се изгражда със самоуважение, уважение към колегата и публиката и да бъдеш пълен професионалист. Не знам дали Зебли е подписал. Мисля, че днес е минал медицински изследвания. Сигурно ще се разделим.

Оферта имаме за Матеус. Мисля, че ръководството я отказа. Не знам колко могат да я отказват, не съм силен във финансовата част, но знам, че, за да има футбол трябват и пари. Наясно съм, че сигурно ще се продаде някой футболист, за което ме е яд, но не се бъркам там където не ми е работа.

Ще кажа само - работих малко с господин Павел Колев, но мисля, че е пълен професионалист и за мен е удоволствие да работя с този човек. Не съм аз човекът, който може да каже. Само мога да кажа за лицето Павел Колев, че е професионалист и е отдаден на футбола".

Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца) 4:0 в мач от efbet Лига

Локо (Пд) е на върха в efbet Лига след разгром над плахия гост Ботев (Враца)

"Смърфовете" с втора поредна победа в шампионата