Ръководството на Локомотив (Пловдив) се събра на съвещание на "Лаута" вчера, пише "Мач Телеграф". На сбирката бяха обсъдени както организационни въпроси преди домакинството на Копенхаген в Лига на конференциите, така и причините за поражението от Локо (София) в неделя. Оказа се, че спортният директор Георги Иванов е закъснял да задвижи процедурата по отлагането на шампионатния мач с новака в efbet Лига между победоносния реванш със Словачко и първата среща с Копенхаген.

Желанието на треньорския щаб е било тимът да получи повече време за възстановяване и подготовка. Преди време Христо Крушарски заяви, че неговият отбор няма да мрънка и ще спазва програмата, но след второто поражение в първенството бе отложен двубоят с Пирин, който трябваше да се играе идния понеделник. Така "смърфовете" ще могат да планират оптимално своята подготовка за двете срещи с Копенхаген.

На обвиненията, че не е поискал отлагане на двубоя с Локо (София), Георги Иванов е отговорил с критики към треньорския щаб. Христо Крушарски обаче е категоричен в подкрепата си за Александър Тунчев и е твърдо на негова страна.

Документи бавят нов за Локомотив (Пловдив)

Документи бавят нов за Локомотив (Пловдив)

"Смърфовете" са се разбрали с Джон Пол