Красимир Петров ще трябва да измъква Миньор Перник от кризата. В началото на годината наставникът, който през есента бе освободен от Пирин, бе назначен за спортен директор на Локомотив (Пловдив). Наскоро обаче на "Лаута" имаше трусове, които засегнаха част от ръководството, пише "Тема Спорт".

Изпълнителните директори Лъчезар Димитров и Румен Руйчев подадоха оставки, но от клуба не обявиха бъдещето на Петров. Той ще бъде натоварен с мисията да помогне на закъсалия тим във Втора лига. Както е известно, един от босовете на Локо Пд - Адам Сотков, помага и на перничани.

Крушарски: Всичко, което имам, го набутах в Локомотив (Пд)

Крушарски: Всичко, което имам, го набутах в Локомотив (Пд)

"Още имам амбиции за БФС"

В момента Миньор се намира в зоната на изпадащите тимове във втория ешелон. Чуковете са в серия от четири поредни загуби. Едната от тях бе в края на есенния полусезон, а другите три през пролетния. В нито един от тези мачове перничани не успяха да отбележат гол. Затова и Емил Серафимов ще бъде освободен от поста на старши треньор.

Предстои новината да бъде официализирана. Той застана начело на отбора в края на септември миналата година. Тогава бившият футболист на Миньор замени на поста Христо Янев. Интересното е, че след това Янев, отиде в Пирин, откъдето пък бе освободен Красимир Петров.

Локо (Пд) помага на Миньор за спасението му във Втора лига

Локо (Пд) помага на Миньор за спасението му във Втора лига

Педриньо подсилва "чуковете"