Завърналият се в управлението на Локо (Пд) - Христо Крушарски даде голямо интервю пред в. "Марица". "Тема Спорт" ви предлага част от него.

"Не съм напускал футбола. Такава беше уговорката, а аз съм човек, който спазва правилата. Никога не съм нарушавал това, което съм дал като обещание. Футболните хора са свикнали само да вземат. Те не са свикнали да дават. Аз съм човек на реда и порядъка. Който играе по правилата, играе. Който не играе, "право куме в църните очи".

Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София) 1:0 в мач от efbet Лига

Крушарски се завърна, а с това и триумфалните мигове за Локо (Пд)

"Смърфовете" спечелиха минимално "железничарското" дерби срещу Локомотив (Сф)

Аз задкулисни мисли нямам. Гонзо да каже защо си е тръгнал. Аз се връщам със силен старт. Обещанието за базата ще го гоня като наследство. След като човек е обещал нещо, трябва да го изпълни. Ако трябва, ще му спя пред вратата и ще стане. Като става въпрос за пари, портата се затваря. Това са вътрешни неща. Всичко е в къщата тук и пушекът ще излиза само през един комин.

Още имам амбиции за БФС, защо не? Ще ме амбицират и ще се кандидатирам. Футболът какво е? Не по-различно от един производствен процес. Технологичен процес. Един домакински мач - 50 хиляди лева приход, два - 100 хиляди. Ето ти помощ, която ти върши работа да си изпълниш целите и задачите. Очаквам светло бъдеще за Локомотив. Ще напълним стадиона, когато има театър. Вашият кмет, по-точно заместник кмет беше казал, че щял да влезе в затвора, ако аз строя стадиона. Аз съм построил хиляди апартаменти, та той да ми дава оценки. Стоим на масата аз, Зико и той. Тръгваме си и той казва на Чавдар Цветков: няма да му дам на тоя да строи стадиона, за да не вляза в затвора. На тоя! Аз съм тоя. Това е част от обидата, която той ми нанесе.

Затова не се интересувам от строителството. Коцето Язов да каже как, колко. Защото аз щях да си помогна с тези пари и нямаше да имам проблеми накрая. На мен 300 хиляди годишно не ми стигат. Аз съм набутал в клуба 3 милиона лева кредит на моята компания, за да си допълня недоимъка. Нямам скрито-покрито. Всичко, което имам, го набутах в Локомотив", добави Крушарски.

Никой не знае какво ще прави Краси Петров в Локо (Пд)

Никой не знае какво ще прави Краси Петров в Локо (Пд)

Тепърва ще се взима решение