Членът на УС на Локомотив Пловдив Румен Руйчев коментира пред "Тема Спорт" последните събития около тима. Той заедно с друг от УС - Лъчезар Димитров, осъществяват оперативната власт на "Лаута" след оттеглянето на Христо Крушарски. Новият старши треньор Александър Томаш започна с нулево равенство срещу Арда начело на черно-белите.

"Нека да мине малко време, да видим каква е ситуацията. Да се организираме. Да се натрупат малко впечатления от работата на новия треньор. Той трябва да се напасне към отбора, играчите към него. Да се опита да си въведе неговите правила и методики.

Вдигаме нивото. Иска ни се и спортно-технически да сме едно ниво нагоре, не само организационно. Нямаме финансови проблеми. Всичко с плащанията си е в нормалните рамки", добави шефът в Локо Пд.

"Строежът на трибуните върви в нормален ритъм. Няма да имаме проблеми, ако се класираме пак за евротурнирите, да домакинстваме в началните кръгове на "Лаута", въпреки строежа. Както и в предишни години, от УЕФА искат и втори стадион, така че сме заявили и "Васил Левски" в София. Така си е по регламент", сподели още Румен Руйчев. Той изрази надежда, че в четвъртък в домакинството срещу Берое Локомотив Пловдив вече ще запише първа победа под ръководството на Александър Томаш.

Илко Пиргов: 250 мача в елита са и много, и малко

Илко Пиргов: 250 мача в елита са и много, и малко

"Надявам се да завърша кариерата си в Локомотив"