Продължава да кипи усилена работа по строителството на стадион "Локомотив" в парк Лаута, предаде "TribunaPlovdiv.bg". В момента работниците от фирма "Рудин" са наблегнали сериозно на поставянето на козирката на "Южната" трибуна и вдигането на трибуна "Спортклуб" до Кота 0.

Кметът на район "Южен" Костадин Язов, който пряко отговаря за надзора на строителството на комплекс "Локомотив", сподели изключително интересна и важна информация пред TribunaPlovdiv.bg, в която разкри как вървят строителните дейности по съоръжението, какви етапи следват оттук нататък и кога ще може най-рано да се започне изграждането на "Централната" трибуна".

Локомотив (Пловдив) се подсили с бивш защитник на Уотфорд

Локомотив (Пловдив) се подсили с бивш защитник на Уотфорд

Хорхе Сегура е десетото ново попълнение за "черно-белите"

"В момента се изпълнява отоплението, вентилацията и климатичната инсталация на двата етажа на "Южната" трибуна". На козирката са поставени 7 ригела от общо 12. Трябва да се постави и улука. Освен това трябва да бъдат поставени и останалите 5 ригела, но най-вероятно няма да стигне скелето, като първо трябва да се монтира ламарината на едната част от козирката, след което скелето да се премести от другата.

Идеята е с тази трибуна е до края на май или началото на юни да приключим със строително-монтажните работи, след което да започнем да подготвяме документите за въвеждане в експлоатация", започна Костадин Язов.