Футболният агент Несим Нешадов се оплака от провален трансфер на Момчил Цветанов в Турция. Чико, който в момента е национал, бил спазарен за местен клуб.

Треньорът на въпросния отбор е гледал 4 мача на живо на Цветанов, като последният е бил 3:3 с Арда в Кърджали.

В крайна сметка специалистът е решил да привлече футболиста след консултация с Нешадов, но миг преди сделката да бъде финализирана, Цветанов му е съобщил, че трансфер ще стане трудно.

Играчите на Локо зарадваха деца на спортния празник на ОДК Пловдив

Играчите на Локо зарадваха деца на спортния празник на ОДК Пловдив

Той се проведе на 1 юни на игрищата до Гребната база и донесе много настроение

"Той не постъпи мъжки. С него се бяхме разбрали едно, а стана съвсем друго", обяви разочарованият Нешадов пред "Мач Телеграф".

"Пет дни се срещахме всеки ден, всичко бяхме уточнили - условия, показах му офертата и щях да преговарям със спортния директор на Локо (Пд) Георги Иванов-Гонзо. Но след това спря да ми вдига телефона. Питах го дали има мениджър, за да го представлявам, а той каза, че с някакъв семеен приятел имат устна договорка. В крайна сметка се обадил на треньора и му каза, че аз не съм му агент. След това пък наставникът ми се обади и ми съобщи всичко. Без мен този трансфер не може да стане. Ако все пак иска сделката да стане факт, нека Цветанов се обърне към мен", разкри шампионът с Локо (Пд) за 2004 г.

"Само ще споменем, че Чико щеше да получава 10 пъти отгоре като заплата във въпросния тим. Той има договор с клуба си до края на 2021 г., но каза, че може да напусне още през лятото, защото имал договорка с президента да го пусне при добра оферта. Разберете - аз винаги искам да помагам на българските футболисти да отиват в по-богати отбори, където да получават по-големи заплати", завърши Нешадов.