Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) ще даде последен шанс на Артур Крачун в следващите двубои. Ако защитникът отново разочарова, ще бъде върнат на унгарския Хонвед.

Именно оттам 23-годишният централен бранител пристигна на "Лаута" през лятото. Той дойде под наем до края на кампанията, като в договора има опция за откупуването му. Засега това не само че няма да се случи, но Артур е по-близо до изхода още през зимата. С него по подобна схема в клуба пристигна и 23-годишният Олексий Биков. Украинецът се справя много по-добре от съотборника си.

Тунчев нахокал 19-годишен защитник

Тунчев нахокал 19-годишен защитник

Мартин Паскалев го вбесил

Крачун започна кампанията като титуляр. След като Кристиан Гомис се възстанови, а в клуба се завърна и Милош Петрович, молдовецът изпадна зад борда. В последно време старши-треньорът Александър Тунчев дава шанс и на младока Мартин Паскалев. Той го сграбчи и остави отлични впечатления с представянето си срещу ЦСКА на "Армията" и Лудогорец в Разград. Затова и Тунчев ще продължи да го налага.

Така място за Крачун не остава, защото на този пост може да бъде ползван и Емил Янчев. Така че ако чужденецът не покаже сериозно израстване, няма да се задържи дълго на "Лаута", пише "Тема Спорт".

Гонзо: Нямам никакво желание да бъда треньор на Локо (Пд)

Гонзо: Нямам никакво желание да бъда треньор на Локо (Пд)

"Георги Минчев не е направил нещо изключително"