Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов, сподели подробности пред "Диема спорт" за атмосферата при "смърфовете". Гонзо е убеден, че футболистите на "червено-белите" ще продължат да вдигат нивото.

"Убеден съм, че футболистите трябва да вдигнат още нивото, за да може да се представят още по-добре. Ние очакваме повече от тях, отколкото това, което показват. Смятам, че всеки един ще вдигне нивото си.

Лудогорец победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 в efbet Лига

Автогол в края донесе победа на Лудогорец над Локомотив (Пловдив)

Гомис прати топката в собствената си врата

Обсъждаме селекцията, да. Знаем какво трябва да направим, но е рано да обявяваме освободени и новопривлечени. Всеки защитава мястото си на терена, има още мачове. Нещата се променят бързо, така че до края на първенството няма да правим генерални изводи за никого. Имаме своите виждания, но докато не свърши първенството, не е професионално да обявяваме. Локомотив никога не е харчил пари за много големи селекции. Основният подбор на играчи бе направен лятото. Взехме 10 човека. Зимата винаги е по-трудна за трансфери, но ако изпадне някое добро попълнение, нищо не пречи да поискаме да го вземем.

В България, когато някой вкара един, два, три гола, ние го вдигаме до небесата. Класата е постоянство. Ако избухнеш веднъж и след това пет мача те няма никакъв, това не е класа. Ние очакваме повече от Минчев, не можем да кажем, че е направил нещо изключително. Това е само един мач и беше плод на целия отбор. Ще се радвам ако всеки мач вкарва по един, вместо в един мач да вкарва три. Това за мен не означава абсолютно нищо.

Ние няма да се откажем от нито една от целите. Купата е спринт, а първенството е маратон. Там е по-трудно, играеш много мачове. Ще пробваме и през двата пътя, който се отвори - оттам ще атакуваме.

Тунчев нахокал 19-годишен защитник

Тунчев нахокал 19-годишен защитник

Мартин Паскалев го вбесил

Когато един отбор не върви, винаги има слухове за треньора. Ние никога не сме коментирали смяна на Александър Тунчев. Смятаме, че той показа, че заслужава да му се даде шанс. Всички знаем, че е много трудно при десетима нови да изградиш веднага стил на игра. С времето се уверихме, че когато дадеш доверие на един треньор, той ти се отплаща с работа и резултати. Не мога да кажа, че има нещо, с което трябва да се гордеем, но последният месец и половина-два отборът започва да показва стил и постоянство.

Абсолютно никога не съм си помислял да съм треньор на Локомотив. Нямам никакво желание да съм треньор на Локомотив. Всичко е възможно, но на този етап, в момента, изобщо не мисля такова нещо. Смятам, че Александър Тунчев се справя добре. След кризата напипа точния ритъм, така че му пожелавам само успехи и да продължи по същия начин".

Дубълът на Локомотив (Пловдив) има нов треньор

Дубълът на Локомотив (Пловдив) има нов треньор

Става въпрос за Господин Мирчев