Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Кузман Маринков потвърди раздялата с една от звездите на тима - Дани Кики.

Един от шефовете на "Лаута" обаче отхвърли варианта съставът на "черно-белите" да се разпада.

"В Локомотив нещата винаги са имали динамичен характер. Това не изключва и футболния отбор. Естествено, че феновете и ръководството искат тимът да е на по-предна позиция, защото не е това мястото, което се полага на отбора. Всички ние, които имаме претенции към футболистите, смятаме, че те трябва да дават максимума от възможностите си. На Дани Кики се разчиташе много, но не знам защо така се получи след оттеглянето на Мартин Камбуров. Той изпадна в една ситуация и не успя да влезе в ритъм. Изглежда не се получи това стиковане между треньори, ръководство и Дани. Нямало е никакви скандали между него и спортно-техническия щаб", каза Маринков пред Канал 3.

Локомотив (Пловдив) не се разпада. Смятаме да подобряваме нещата. Необходими са 4-5 попълнения. Промените в администрацията станаха след боя между феновете в мача с ЦСКА-София. Не съм се запознал с проекта на италианския бизнесмен Манчини. Този човек е допуснат до спортния комплекс на ФК Локомотив Пловдив по нерегламентиран начин в изискванията на нашите пропусквателни режими", допълни още един от шефовете на "Лаута".

Чужденци идват на проби в Локомотив (Пловдив)

Чужденци идват на проби в Локомотив (Пловдив)

Това ще стане след края на последния мач за годината