Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски ще има сериозна роля в избора на стартов състав за неделното домакинство на ЦСКА.

Това беше една от темите, по които досегашният треньор Александър Томаш имаше сериозни разминавания с боса на "черно-белите". Както е известно, тлеещият от няколко седмици конфликт между тях избухна в последните дни и доведе до уволнението на 45-годишния специалист. В утрешния протоколен мач с "армейците" от последния кръг тимът ще бъде воден от помощниците на Томаш - Христо Колев-Бащата и Константин Мирчев, пише "Тема Спорт".

Официално: Локомотив (Пловдив) освободи Томаш!

Официално: Локомотив (Пловдив) освободи Томаш!

Косьо Мирчев и Христо Колев ще водят "смърфовете" срещу ЦСКА

Със сигурност участие в двубоя няма да вземат Бабакар Дион и Евандро, които са с изтичащи договори. Именно тяхното влизане срещу Левски беше една от причините, поради които Христо Крушарски нападна Томаш преди дни. В състава се завръщат изтърпелите наказания при загубата с 0:3 от Лудогорец Димитър Илиев и Кристиян Пешов.

Интересно е и кой ще застане под рамката на смърфовете. В Разград започна преподписалият наскоро Мартин Луков. Александър Томаш обаче изрази несъгласието си с подновяването на неговия договор, като отчете, че поставените пред него задачи били за налагането на млади футболисти. След изваждането от състава на Динко Хоркаш титулярен вратар на Локо (Пд) беше Кристиян Томов.

Томаш: Аз все още имам действащ договор с Локомотив и ще продължа да го изпълнявам

Томаш: Аз все още имам действащ договор с Локомотив и ще продължа да го изпълнявам

Eто подробности