Христо Крушарски също сподели мнението си след загубата на Локомотив (Пловдив) с 1:2 от Левски. "Сините" обърнаха "смърфовете" и са много близо до четвъртата позиция.

"Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал, така че аз си го казах преди 3 - 4 месеца, че изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от начало до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш", започна Крушарски.

"За тези два двубоя аз държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са, да видим още някои, ако има, и ще знаем какво търсим. Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците и нападател си имаме", коментира той пред колегите от dsport.

"В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1", бе отговорът на Крушарски на въпрос за спекулациите около бъдещето на Александър Томаш.

"Аз не съм спрял да говоря за закон на спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския футбол и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300 - 400 млн. българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони", категоричен е той.

"Той (Локомотив) никога не е бил слаб. Тези последните години Локомотив си показва своето, а ще продължи да го подобрява".

Левски обърна Локомотив (Пловдив) и докосва четвъртото място

Левски обърна Локомотив (Пловдив) и докосва четвъртото място

Вижте подробности