Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изуми всички на "Лаута" с изказването си след мача на тима с Витоша (Бистрица). Той нападна феновете, които не спират да протестират срещу него в последните седмици.

"Отдавна съм казал, че Бруно Акрапович е треньор и ще остане треньор. Никога не съм казал, че ще го уволним. Тия спекулации в България се правят най-често от хора, които се опитват по някакъв начин да пречат на развитието на Локомотив. Тази попара я ям четири години и виждам накъде духа вятърът.

Снимка 380660

Източник: LAP.bg

Аз не виждам в отбора кой да играе против треньора, това го няма. Когато стоиш зад треньора, трябва да си твърд, за да се усеща по цялата верига. Имаше колебания от негова страна, но той си взе поука от разговора в София и нещата се промениха на 360 градуса.

Локомотив (Пд) спечели гостуването си на Витоша с 3:0

Пловдивският Локомотив набира скорост, "смърфовете" разгромиха и Витоша

Класическо 3:0 за селекцията на Бруно Акрапович

Аз с фенове на Локомотив... Има фенове и фенове. Градивните фенове могат да говорят с мен. Фенове, които са деградивни, и си мислят, че като се почне концесията и ще потекат едни пари, които трябва да лапат, няма да стане. Ако аз извадя пари, ще се строи, ако не извадя пари, ще си останем на положението, което е сега. Явно тези момчета разчитат на това, което е било преди време. Когато по някакъв начин са взимали дребни стотинки за дребни игри. Разберете, че Локомотив (Пловдив) е най-интригантският отбор, който съм виждал. Аз в целия си живот повече интриги не съм видял. Тамън се успокоиха нещата, почнаха: "Крушарски, времето ти изтече!" Ами ОК, утре си тръгвам, кой ще извади парите? Някой от тях ли? Да вземат да се замислят, да си разчовъркат кратунките, да вземат да си плащат билетите и да си подкрепят отбора, а не: "Крушарски, вън!", "Чаво, вън!", "Кой ли не, вън!". Защото в момента, в който им се вдигнат билетите, започват реването, защото те имат най-евтините билети в Първа лига. Тези интриги се създават заради пари. Те си мислят, че сега, когато се вземе концесията, държавата ще изсипе едни камиони с пари и тия пари някой трябва да ги открадне. Цялата работа е в това. Ако не сте го разбрали, пуснете го сега. Всички пари за концесия, за стадион, за спортни бази, единствено излизат от моя джоб, друг няма.

Снимка 315513

Източник: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

Раздорът на феновете е, че не могат да се бъркат в школата. Остава ни да направим четири теренчета да има къде да тренират децата и ще видите първите плодове след две години. От 15-годишните вече има деца, които стават", заяви Крушарски.

Акрапович: Локомотив (Пд) ще гони Лига Европа!

Акрапович: Локомотив (Пд) ще гони Лига Европа!

"Днес просто ни вървеше"