Президентът на Локо (Пд) - Христо Крушарски обяви, че лично ще занесе парите, с които БФС го глоби заради изказванията пред медиите след дербито с Левски в неделя.

"Във вторник лично ще занеса парите. Макар че не знам от какво точно са се обидили. "Гайдарджия" не е обида. Ще се обадя и на колегите от Пирин. Този път обаче ще следя стриктно за какво ще похарчат всяка една стотинка. Стига с тази безотчетност. Траят си и никой не отговаря, но хората вече започват да се досещат, че явно парите, които събират от клубовете всеки сезон, не отиват за това, за което са разписани - детско-юношеския футбол, а потъват в нечии джобове. 3,6 милиона на година се събират от такива луди като мен. И никой не знае къде потъват. Твърдо съм решен да сложа край на това нещо. Затова и се кандидатирам за президент на БФС. Който не ме взима на сериозно, твърде скоро ще започне да съжалява. Дали ще е октомври, или ще е март, не ме притеснява.

Аз достатъчно обикалям и говоря с хората. А на тях им е писнало и искат реална промяна. Казах ви, че като спечеля, ще освободя аматьорските клубове от съдийски такси и ще ги подпомогна с разходи за транспорт. Дори ако това ми коства да извадя и лични пари. Аз не се плаша. Достатъчно мои пари съм инвестирал във футбола за разлика от другите кандидати. Едните само прибират, а другите се гласят да ги сменят, за да лапат", коментира Христо Крушарски, цитиран от "Мач Телеграф".

"Отново призовавам Димитър Бербатов да сподели някакви конкретни идеи и предложения за реформи, а не само да обяснява, че ще промени футбола. Аз вече го променям, да каже той как мисли да го прави, за да реша дали да го подкрепя, или да се боря срещу него. Защото и покрай него има стари муцуни, а със стари к*рви нов бардак не се прави", добави бизнесменът.

Поне пет клуба ще подкрепят Крушарски на Конгреса на БФС

Поне пет клуба ще подкрепят Крушарски на Конгреса на БФС

Това обяви самият той