Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски изтече в събота сутринта.

Той се появи в световен сайт за видеосподеляне със заглавие "Христо Крушарски - Крюшо". После бе разпространен от сайтовете kotasport.com и tribunaplovdiv.bg.

В него бизнесменът споделя пред някой, чийто говор е изтрит, че ще остави клуба. Така и не става ясно кога е правен записът и кой или кои са събеседниците на Крушарски.

Босът на Локо Пд говори за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който помага - Рилски спортист. В момента тимът от Самоков е в Югозападната Трета лига - 11-о място без никакви шансове за промоция.

Крушарски споменава имената на хора от властта и разпределянето на пари на собственици на клубове за изпълнение на обществени поръчки. В записа се споменават лица от сферата на политиката и футбола.

"Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттам нататък всичко си е*ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае*вам. То малко ми трябва и ги зае*вам да взема за 50 милиона обект, на мен тези два милиона, където ги давам, изобщо няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи - аз трябва да имам десет милиона обем. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят", споделя бизнесменът в част от записа.

Бруно Акрапович: Трябва още по-голяма дисциплина

Акрапович се ядосва заради "евтините" грешки на "смърфовете"

"Направихме добър мач"