Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев призна, че тимът му не е заслужавал и точка в днешната среща с Локомотив (София), загубена от пловдивчани с 0:1.

"Много зле тръгна мачът. Едно засипване и целият мач тръгна зле. Последният пас куцаше и направихме твърде малко, за да си тръгнем поне с точка. Не заслужавахме да вземем нещо. Какво имаме да мислим за мачовете в Европа?

Не сме тръгнали да печелим Лигата на Конференциите. Слабо начало на сезона за нас. Не сме очаквали да тръгнем по този начин. Този гол даде самочувствие на Локо София, даде им увереност. Ако срещу всеки отбор, срещу който съм играл, трябва да има по-специален заряд...

Ще чакаме втория полусезон, за да им го върнем. Няма как да не ни притеснява, че имаме 0 точки от два мача. Нивата е много дълга и трябва да се опитаме да не ни повлияе тази слаба игра. Ако подходим със същата агресия, ще бъде доста зле положението срещу Копенхаген. Трябва към агресията и желанието да покажем и някакво футболно достойнство. Ако не покажем футбол, няма да можем да им се противопоставим. Мисля, че имаме шанс.

Няма какво да коментирам бъдещето ми. В Локомотив няма незаменими футболисти. Отборът е стигнал такова ниво, че трябва да е фактор без значение кой остава или си тръгва. Времето ще покаже какво е бъдещето ми".

Тунчев: Влязохме много отпуснати в мача

Тунчев: Влязохме много отпуснати в мача

"Всичко трябва да се промени за домакинството на Копенхаген"