Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели пред БНТ мнението си за бъдещето на родното първенство. Президентът на "смърфовете" обяви, че трябва да бъде взето решение възможно най-бързо.

"Ако шампионатът трябва да спре - да спре. Ако трябва мачовете да се доиграят - нека се доигрят. Трябва да има решение. Така нищо не става. Дремем и нищо не правим.

бстановката е тягостна. Вчера се чух с Бруно. Той е в Германия. Там лека-полека освобождават нещата и да се тренира на групи. Дано и при нас стане нещо, защото като слушам момчетата, хич не им е добре.

Ако ми дадат някой лев, няма да го откажа. Аз моята сметка съм я направил. До края на годината Локомотив е стабилен. Все пак се надяваме да изкараме някой лев от УЕФА. Ако има Лига Европа, ние ще сме добре. 1 милион няма да дойде зле.

Купата ще остане в Локомотив и през следващата година според мен. Мисля, че няма да допуснем лесно да я изгубим. Смехът е здраве. Едно време имаше такъв лозунг. Живи и здрави и нека има повече усмивки", заяви Крушарски.

Христо Крушарски: Крайно време е БФС да вземе някакво решение!

Христо Крушарски: Крайно време е БФС да вземе някакво решение!

"Да кажат - може да се играе или не може. Може да се тренира или не"