Собственикът на Локомотив (Пд) - Христо Крушарски призова БФС най-сетне да вземе конкретни решения за тренировките на отборите и провеждането на мачовете. Досега от централата излизаха само с мерки и варианти.

Защитник на Локомотив (Пловдив): Тренираме на групи по двама на "Лаута"

Защитник на Локомотив (Пловдив): Тренираме на групи по двама на "Лаута"

"Имаме точен график за това кога да идваме и кога да си тръгваме"

"Крайно време е БФС да вземе решение вече. Ние, клубовете, не може да предлагаме и решаваме. Органът е БФС и там да седнат и да говорят какво ще се прави. Не може само да казваме - не може и не става. Никой не е опитал да предложи вариант. Да седнат и да помислят, има комисии. Да кажат - може да се играе или не може. Може да се тренира или не. Може да се готви един човек, двама, трима, петима, както намерят за добре, но трябва да се вземе решение".

"Не може постоянно стадионите и базите да стоят затворени. Какво пречи да тренират няколко човека. Игрищата са дълги 100 метра и са широки", сподели пред "Тема Спорт" босът на "черно-белите".

Финансовият благодетел на пловдивчани разкри и каква е ситуацията с футболистите с изтичащи договори през лятото. Това са Умарбаев, Петрович, Томашевич и резервният вратар Илко Пиргов.

"Умарбаев остава. С Томашевич също говорих, но с Петрович не съм, защото той си е в Сърбия. Илко Пиргов и той остава, наш си е".

Д-р Ангел Кунчев: Ако има нарушения на футболни отбори, те ще бъдат наказани

Д-р Ангел Кунчев: Ако има нарушения на футболни отбори, те ще бъдат наказани

"Клубовете ще понесат последствията си"