Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо сподели очакванията си за реванша от Лига на конференциите срещу Словачко. "Смърфовете" спечелиха първия двубой с 1:0 на "Лаута". 

"Опитваме се да бъдем спокойни, да го предадем на футболистите. Колкото повече наближава мача, толкова се вдига напрежението. Смятам, че след първия мач, който изиграхме, познаваме отбора на Словачко. Знаем, че са силен отбор. Подготвени сме и сме по-добре, отколкото първия мач. Имаме гол преднина и вече треньорът може да прави тактика, каквато си иска", започна Гонзо пред "Диема спорт".

"Локомотив щеше да има по-голямо предимство при старото правило за гол на чужд терен, но такива са правилата. Ще бъде интересно. Ако трябва да обобщим цялата картина, изграждахме нашия отбор повече от две години. От спечелената купа срещу Ботев и след две години отборът доби синхрон и "орбахме плодовете". Това, че си тръгнаха голяма част от защитниците, наруши синхрона, който имаше в отбора. Новите са с качества, гледали сме ги в другите отбори, които са играли", каза още Гонзо.

Тунчев: Не сме тренирали дузпи

Тунчев: Не сме тренирали дузпи

"Ние сме показали, че във важни мачове можем да преодолеем това напрежение и да показваме нашата игра"