Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев даде традиционната пресконференция преди реванша от Лига на конференциите срещу Словачко. 

"Полетът премина добре, нямаше никакви проблеми, Настанихме се в хотела. Към момента всичко е нормално. Отборът е добре. Настроението е тук. Надяваме се да направим добър мач и да продължим към следващия кръг", започна Тунчев.

"Имаше лека умора у футболистите, но мисля, че са се възстановили напълно и всеки един от тях е готов за този мач. Дори да има умора, знаят какво е значението на този мач и всеки един от тях ще я преодолее", добави той.

"Трябва да търсят ранен гол и ще започнат от първата минута. Очаквам го това нещо, играят пред родни фенове и може би ще я използват тази подкрепа, за да се опитат да ни отстранят".

"Към момента всичко е нормално, със сигурност преди мача ще има напрежение, доста важен мач. Ние сме показали, че във важни мачове можем да преодолеем това напрежение и да показваме нашата игра. Ние сме свикнали с изказванията на нашия президент през последната година-две. Всеки един от нас трябва да вярва в неговите думи, не ги говори напразно. Нещата, които е казал до момента, сме ги изпълнили. Дано успеем да изпълним и тази заръка".

"Не мога индивидуално да отбележа един футболист на Словачко. Имаме виждания от миналия мач, взели сме мерки и се надявам по най-добрия начин да се противопоставим".

"Със сигурност няма да се прибираме отзад и да чакаме да ни отбележат. Ще се постараем ние да вкараме първи, но допълнително ние ще си го кажем това в отбора. Футболистите ще знаят какви са ни изискванията".

"Честно да ви кажа не сме тренирали дузпи. Надявам се да не се стигне, но ако се стигне, имаме доста опитни футболисти", каза още Александър Тунчев.

Треньорът на Словачко: Искам да вкараме гол още в първите минути

Треньорът на Словачко: Искам да вкараме гол още в първите минути

"В Локомотив има качествени футболисти"