Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев изпрати една успешна 2021 година и е логично сега името му често да се свързва с трансфер в чужбина.

Футболистът стартира добре и в контролите и успя да се разпише и в спаринга с дублиращия отбор, а онзи ден и срещу Марица.

26-годишният национал говори пред "Мач Телеграф" за амбициите, за мотивацията си и за това върху какво е концентриран в момента.

Футболист на проби си тръгна бесен от "Лаута"

Футболист на проби си тръгна бесен от "Лаута"

Пушкаров не искал да бъде на изпитателен период още една седмица

"В момента мисля изцяло за това да направим хубава подготовка. Днес (б. р. - вчера) сме почивка, а утре (б. р. - днес) заминаваме за лагер в Сандански. Надявам се да изиграем добри контроли, да продължим да тренираме сериозно и да сме във възможно най-добро състояние за старта на сезона. Преди година имах някои проблеми и не можах да се подготвя по най-добрия начин, но сега всичко е наред и се чувствам добре.

Старая се информациите за трансфер да не ми влияят по никакъв начин. И през лятото имаше такъв период, но в крайна сметка аз съм част от Локомотив и представянето ми на терена за този отбор е най-важното за мен. За себе си съм наясно, че трансферът ще дойде, ако не мисля за него. Подготовката обаче е най-важна. Наясно съм с информациите, които се появяват, но към момента няма нищо конкретно. Както казах, настройвам се за лагера, който ни предстои", заяви Минчев.