Бруно вече е затворена страница в Локомотив (Пловдив). Той вече е треньор на ЦСКА. Какво да коментирам? Това каза спортният директор на "смърфовете" Георги Иванов пред "Блиц".

"Акрапович ще остане в историята на клуба. Спечели две купи на България, една Суперкупа на България. Това са факти, които никой не може да оспори, а и няма право да оспори.

Ще бъда откровен с вас. Аз съм във футбола вече повече от 35 години - от дете, юноша, до мъжкия футбол, после треньорство, директорски пост. Видял съм какво ли не. Виждал съм как треньори с петгодишни договори бързо си тръгват. Така че - мен нищо не ме учудва. В българския футбол, честно казано, нищо, ама нищо вече не може да ме шокира. Всеки си гледа своето. Ето - Акрапович иска да се развива, той е професионалист, търси по-високо стъпало. Но наистина няма какво да коментирам повече.

Дали има горчивина у мен, дали няма, какво значение има, след като Бруно е новият треньор на ЦСКА. Аз си гледам своя клуб, гледам си родния клуб, където в момента работя. Имаме си нов треньор и това е Александър Тунчев, а помощници ще му бъдат Георги Илиев и Йордан Юруков. В щаба остава и треньорът на вратарите Стоян Колев.

Официално: Александър Тунчев е новият треньор на Локомотив (Пловдив)

Официално: Александър Тунчев е новият треньор на Локомотив (Пловдив)

Той застава от днес начело на "черно-белите" и ще проведе първа тренировка с тима

Аз? Защо да се връщам? Тунчев има опит, доби го като помощник-треньор на Бруно Акрапович. Никой не е казал, че временно. Напротив. Тунчев има потенциал, който трябва да развие.

Диниш има договор с нас до края на сезона. Локо е преминавал през далеч, далеч по-големи препяствия. Преодолявал ги е успешно. Всичко ще е наред. Нека имат вяра в Тунчев и помощниците му и ги подкрепят. Светът на "Лаута" няма да свърши с напускането на Акрапович. Нека феновете гледат по-оптимистично", каза Гонзо пред медията.

Фенове на Локомотив (Пловдив) благодариха на Бруно Акрапович

Фенове на Локомотив (Пловдив) благодариха на Бруно Акрапович

"Те се изказаха ласкаво за свършеното от специалиста по време на престоя му на "Лаута"