Феновете на Локомотив (Пловдив) от "Бригада Пловдив" благодариха на Бруно Акрапович. Те се изказаха ласкаво за свършеното от специалиста по време на престоя му на "Лаута".

"Благодарим ти, Бруно, за щастливите моменти и големите успехи, които постигна с Локомотив. На раздяла ще ти споделим, че легенда за черно-бялата идея се става предимно с човешки качества и добродетели, които да даваме за пример на поколенията, победите не са най-важни, така е било, така и ще бъде!

Нова страница пред цялата черно-бяла общност започва с добре познатите шампиони - Александър Тунчев и Георги Илиев. Обръщаме се към тях, ние сме Локомотив, ще вървим до вас, рамо до рамо, в радост и тъга. Вдигаите високо главите, за да продължим борбата заедно, бранете честта на нашата светиня на терена, а ние ще го правим по трибуните. Дерзаите, Локомотив Пловдив над всичко и всички!

На мишлетата, които дочакаха своят звезден миг, за да излезнат от дупките си и да злословят срещу нашата светиня, можем само да кажем, че вие ще продължите да живуркате в сянката на големия Локомотив", написаха от Бригада Пловдив".

Официално: Александър Тунчев е новият треньор на Локомотив (Пловдив)

Официално: Александър Тунчев е новият треньор на Локомотив (Пловдив)

Той застава от днес начело на "черно-белите" и ще проведе първа тренировка с тима