Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо заяви, че клубът не планира да вади Стивън Езе от състава заради отказа му да подпише нов договор. Контрактът на защитника е до края на декември. Днес той бе титуляр при победата над Царско село с 3:2.

Локомотив (Пловдив) победи Царско село с 3:2

Локомотив (Пловдив) победи Царско село в мач с пет гола, Алмейда дебютира с гол

Пловдивчани продължават с доброто си представяне

"Езе има договор с нас до декември. Дали той ще играе - това го решава треньорът. Според мен той е важен футболист и докато взима заплата, на него ще се разчита. Не е задължително един играч да преподписва, ако не желае. Той отказа да го направи и ние уважаваме позицията му. Но аз го познавам и съм убеден, че до декември той ще бъде отдаден на тима", заяви Гонзо.

"До 3:0 контролирахме ситуацията. Важно е тези срещи да бъдат взимани, те са от задължителните. Но мач става, когато и двата отбора искат да играят. Когато обаче единият тим гледа само как да се защитава, нещата не се получават. Победата ни днес беше много лесна - реализирахме три попадения, а имахме и друга ситуация. Локомотив израства с всеки изминал двубой", добави още Иванов.

Акрапович: Доволен съм на 100%, чакаме двама от Уулвърхамптън

Акрапович: Доволен съм на 100%, чакаме двама от Уулвърхамптън

"Единият е нападател"