Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев, ще даде последен шанс на двама играчи на проби в следващата контрола. Австралийският нападател Милислав Попович ще си заслужи договор, а нигерийският халф Самсон Комолафе и Христо Иванов от Локомотив (София) ще трябва още да се докажат.

Африканецът не игра в последната проверка с Етър (0:0) заради болежки. Той обаче остана на лагера в Сандански. Именно срещу местния Вихрен ще е следващият спаринг на "смърфовете". "Черно-белите" ще премерят сили с тима от Югозападната Трета лига в понеделник. За датата 31 януари пловдивчани търсеха съперник и вчера се договориха с бившия си наставник Емил Велев-Кокала, който сега е начело на Вихрен.

Локомотив (Пловдив) подписва с мощен австрийски таран

Локомотив (Пловдив) подписва с мощен австрийски таран

Нападателят е минал през школата на Лацио

Именно след този двубой се очаква Тунчев да вземе окончателно решение за тримата играчи на проби. До момента Локо подписа само с двама - нападателя Ивайло Димитров и левия халф-бек Александър Василев.

Тестове доскоро караха още двама - Филип Колев и Мирослав Пушкаров. Първият бе освободен преди тръгването за Сандански, а вторият отказа да бъде тестван повече, каквото бе желанието на младия наставник.

Не е изключено на Комолафе и Христо Иванов да бъдат предложени договори с оглед ограничения игрови потенциал, с който разполага към момента Александър Тунчев. Нигериецът вкара при проверката с Марица (Пд), спечелена с 3:1.

Локомотив се отдаде на ползотворен почивен ден

Локомотив се отдаде на ползотворен почивен ден

Снимки от почивката