Капитанът на Локомотив (Пд) - Димитър Илиев, говори пред колегите от "Спортал" относно дербито с Левски в неделя, което според национала трябва задължително да бъде спечелено от "черно-белите".

"Трябва вече да победим. Толкова мачове нямаме победа. През последните години играем много успешно срещу Левски на "Лаута". Сигурно ще има някакъв положителен импулс при тях след идването на Мъри Стоилов. Сигурен съм, че ще ги вдигне много, но да се надяваме, че ще бъде след мача с нас.

Станимир Стоилов е побеждавал Локомотив (Пд) с три различни отбора

Станимир Стоилов е побеждавал Локомотив (Пд) с три различни отбора

Статистиката му срещу "смърфовете" е повече от позитивна

Със сигурност Мъри е перфектният треньор за Левски. В миналото съм имал удоволствието да работя с него още като юноша. Знам, че е добър треньор, но със сигурност не е магьосник и няма как за толкова кратко време да преобрази Левски. Със сигурност Левски има много проблеми, както и ние. През последните две години сме по-добри от Левски и се надявам най-накрая да победим.

Христо Крушарски многократно е казвал и пред нас, че Тунчев е треньорът и няма абсолютно никаква причина да се търси промяна. Спомняме си добре в какво състояние бяхме при Бруно Акрапович преди три години и колко много мачове нямахме победа. Видяхме, че след като му се даде шанс, започнахме да изглеждаме по много по-различен начин. Всички футболисти сме свикнали с Тунчев. И като човек е изключително позитивен. Мисля и се надявам, че постът му е гарантиран. Сигурен съм, че в даден момент ще започнем да побеждаваме, ще трупаме точки и ще излезем от тази ситуация. Ще се приближим до челните места, което приляга на Локомотив".

Локомотив (Пд) официализира завръщането на Йосип Томашевич

Локомотив (Пд) официализира завръщането на Йосип Томашевич

"Пловдив е моят втори роден дом"