Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев вкара единствения гол при победата на неговия отбор с 1:0 като домакин на Черно море. 

"Изключително тежък и напечен мач. Мога да кажа, че Черно море е един от най-неудобните съперници за Локомотив в последно време. Откакто съм се върнал, имах 3 мача и 3 загуби, така че сладка победа днес. Повече от половин час играхме с човек по-малко и в дефанзивен план не допуснахме никакви ситуации. Горд съм от показаното от отбора. 

Като цяло един от тези мачове, в които играта не вървеше. Много непредизвикани грешки в офанзивен план от всички играчи. Не се получаваше това, което по принцип правим. Хубаво е, че отбелязахме и съхранихме тази преднина. Не може във всички мачове да вкарваме по три гола.

Изключително пресилен втори жълт картон за Милош Петрович. Бях на метри от положението и имаше игра с топката. Под всякаква критика беше съдийството.

Още когато се освободих имах идеята какво искам да направя. Радвам се, че днес влезе. Техният вратар за сантиметри можеше да изкара този удар. Получи се страхотен гол, още по-сладък е, защото е победен.

Националният отбор? Не, аз се уморих да отговарям на този въпрос. Ако получа повиквателна, за мен ще е чест. Повече не желая да коментирам.

Няма отбор, на който всеки мач да се наслаждава и да му е лесно да печели. В доста от мачовете изглеждахме страхотно и с лекота бележехме. Това е ясно, че няма как да става всеки път", заяви Илиев.

Локомотив (Пд) победи Черно море с 1:0

Миг на гениалност от Митко Илиев съкруши Черно море, Георги Илиев остави името си в историята

Две много спорни ситуации ощетиха варненци