Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив (Пловдив), който често подпомага и селекцията в клуба, Чавдар Цветков коментира събитията на "Лаута" напоследък, солидното представяне на отбора през сезона, както и тегления по-рано днес жребий за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Той отреди пловдивчани да домакинстват на ЦСКА 1948.

Ето какво каза г-н Цветков пред медията ни:

"ЦСКА 1948 не са слаб и случаен отбор. Играхме една контрола с тях, в която си пролича, че са стойностен опонент. Трябва да бъдем изключително внимателни, за да не се получи така, че да сме неприятно изненадани.

Гущеров? Да, стабилен е, бележи много, голмайстор е на Лигата. Нямам нищо против да ни вкара гол, ако ние отговорим с два или повече. Ще внимаваме за него, разбира се, но също така и за останалите им силни състезатели.

Левски срещу Лудогорец за Купата, ЦСКА извади късмет!
Обновена

Левски срещу Лудогорец за Купата, ЦСКА извади късмет!

Вижте всичките двойки за 1/4-финалите

Езе и Малембана са добра комбинация и това е очевидно. Жалко, че след определен период от време няма да можем да разчитаме повече на единия. След 15-и става свободен агент. Няма повече какво да направим по този въпрос. Защо не се случиха нещата? Заради мениджърите на Езе. Иначе нямаше да има проблем и щяхме да се разберем. През лятото те си стискаха ръце с нас, но май едната ръка е била някъде висяща във въздуха. Така или иначе няма да се случи там оставането му при нас. Да, на този етап това е категорично.

Снимка 450211

Източник: LAP.bg

Не съм сигурен кога ще излезе с вариант за негов заместник. Съгласен съм, че това с високите защитници, които се включват и напред при центрирания е добра опция, с която да разполагаме. Ще видим. Разбира се, че се следят потенциални нови футболисти. Не, не мога да ви разкрия още на каква позиция. Или на какви позиции, по-точно казано. Дали сме харесали някого не мога конкретно да потвърдя, но мога да кажа, че има набелязани цели, чийто изяви са под лупа.

От Локо (Пд) ще продължат да се борят за Стивън Езе и Георги Илиев

От Локо (Пд) ще продължат да се борят за Стивън Езе и Георги Илиев

Целта на "смърфовете" е дуото да остане поне до края на сезона

Купата вече я спечелихме. Сега знаете какво мога да ви кажа за следваща цел. Апетитът идва с яденето. Титла? Защо пък не? Ще проследим какво ще се случи. Радваме се, че можем да завършим годината дори под номер две в класирането, но ще видим. В Левски да се готвят, защото ще ги атакуваме с всичка сила. Да се готвят за битка. Искаме да покажем на какво сме способни.

Бруно Акрапович: Ще опитаме да вкараме няколко гола срещу Левски

Бруно Акрапович: Ще опитаме да вкараме няколко гола срещу Левски

"Преди мача организираме среща с феновете"

Разбира се, че подемът в тима стана факт след спечелването на Купата. Съгласен съм и с това, че с идването на Христо Крушарски се появи финансовата стабилност, а след това, с добрата работа в спортно-техническа насока се промени и начинът, по който се представяме на терена. Имаме стил на игра, което е отлично. Успехите ги има, но винаги може и по-добре.

Снимка 448690

Източник: LAP.bg

Не мога да отличавам пред вас отделни футболисти. За нас важното е, че сме силни като колектив. Заедно. Това е най-голямото ни предимство.

Весели празници на вас и читателите ви", завърши Цветков.

Георги Иванов: Който и от двата отбора с името ЦСКА да се беше паднал, щеше да бъде дразнител

Георги Иванов: Който и от двата отбора с името ЦСКА да се беше паднал, щеше да бъде дразнител

"Не смятам, че жребият е лек"