Ръководството на Локо (Пд) все още не е взело окончателно решение за треньорския пост. Христо Колев призна след победата над ЦСКА, че уговорката е била да води отбора само в тази среща.

Легендата обаче си остава опция и за следващите мачове. Той се ползва с подкрепата на почетния президент Христо Бонев, както и на много фенове от по-възрастните поколения. Със сигурност обаче от сметките като вариант отпада Бруно Акрапович. Той дори бе за кратко в Пловдив, след като разтрогна по взаимно съгласия със северномакедонския Шкендия Тетово. Бруно изгледа и двубоя Локо - ЦСКА и вчера си тръгна за Босна.

Локо (Пд) с нов треньор от следващата седмица

Локо (Пд) с нов треньор от следващата седмица

"Смърфовете" се спряха на Александър Томаш

"Докато бях в Пловдив съм говорил само с фенове. Крушарски си тръгва от клуба, така че не виждам на мен кой може да ми се обади. Ние постигнахме незабравими неща. Ясно е, че аз винаги ще обичам Локо. Хареса ми играта и победата. Радвам се и ще се радвам на всеки успех. ЦСКА не се представи на нивото, което трябва да показва отбор с неговите цели и претенции. Приятно ми е да идвам в Пловдив и със сигурност ще продължа да го правя", каза Акрапович пред "Мач Телеграф". Той има други предложения и идеи за нова работа, но най-вероятно ще изчака края на сезона, за да вземе решение.