Александър Тунчев коментира предстоящата битка с Лудогорец за Купата на България. Ето какво каза специалистът:

"И след мача с Берое казах, че ще решим как ще играем ден преди срещата. Нещата зависят и от състоянието на Митко Илиев. Знаете обаче, че ние не може да правим много промени. Имаме вече изграден стил. Винаги сме създавали достатъчно положения за гол срещу Лудогорец, колкото и внимание да отделяме на защитата.

Зума: Имаме сериозни шансове срещу Лудогорец

Зума: Имаме сериозни шансове срещу Лудогорец

Христо Бонев говори преди 1/4-финала за Купата на България

Имаме и други кадрови проблеми, свързани с отсъствието на Луков и Масоеро, които играха при победата ни срещу шампиона на "Лаута". Сигурното е, че ще браним трофея, който спечелихме в две поредни години с агресия и самочувствие. В този турнир имаме вече нашата добра история и искаме да я продължим.

През първата част срещу Берое не показахме тази агресия, която ми се искаше, но имахме своя шанс да открием резултата при атаката на Чико и Карагарен. Ако се беше случило, развоят можеше и да е по-добър за нас. От показаното след почивката обаче няма как да не съм доволен. Просто не влязоха положенията ни. Даже хора от техния щаб си признаха, че дузпата за тях е пресилена, но това е друга тема, която не искам да коментираме", каза Тунчев пред "Мач Телеграф".

Валдас Дамбраускас: Десподов има късмет, че коляното му не е на парчета

Валдас Дамбраускас: Десподов има късмет, че коляното му не е на парчета

"Вандерсон беше ключов играч в последния мач"